Restaurant AANAAR_logo_kulta-valkoinen tekstilla_200x250px

Ravintola Aanaar

Koe Inarin villi luonto kaikilla aisteillasi

Palkittu ravintolamme

Tervetuloa Aanaariin – ravintola, jonka juuret ovat syvällä Inarin maaperässä. Haluamme kertoa sinulle pohjoisen villin luonnon tarinan ja jakaa kanssasi perinteemme palkittujen annosten kautta. Tule maistamaan Lapin vuodenajat Juutuanjoen rannalla.

Inarilaiset ovat kautta aikain turvautuneet heitä ympäröivään luontoon läpi vuoden. Haluamme jatkaa tätä “lähiruokaa luonnosta” -filosofiaa ja tuoda pohjolan antimet suoraan sinun lautasellesi. Aanaar kertoo sinulle pohjoisen villin luonnon tarinaa palkittujen annostensa kautta. Tule kokemaan Lapin vuodenaikojen kirjo lautasellasi, Juutuanjoen kuohujen äärellä.

IMG_7482

Filosofiamme

Metsästä lautaselle - luonnosta lasiin

Previous slide
Next slide

Kaikki lähtee meitä ympäröivästä “ruokakomerosta” – koskemattomasta arktisesta luonnosta. Arvostus Lapin luontoa ja perinteitämme kohtaan on kaiken tekemisemme alku ja juuri.

Keittiömme luo ainutlaatuisia annoksia käyttäen kaikkea jäkälästä ja saamelaisten vanhasta käyttökasvista väinönputkesta poronlihaan ja Inarijärven kaloihin. Kun valitsemme raaka-aineita, suosimme luonnonmukaisia vaihtoehtoja ja hankimme ne paikallisilta tuottajilta ja poimijoilta aina kun mahdollista.

Sesongin menulla haluamme tutkia meitä ympäröivän luonnon moninaisuutta kestävyys edellä.

Aanaar 2

Varaa vierailusi

Oletko valmis tutustumaan Inarin makupalettiin? Tule mukaan makumatkalle läpi Lapin erämaan. Varaa meiltä pöytä, tai jää pidemmälle vierailulle Wilderness Hotel Juutuaan.

Olet lämpimästi tervetullut!